Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

KAPAMΠEΛAΣ ΓIA AΓPOΓH AE


ΛIBAΔEIA 06/07/2010
KAPAMΠEΛAΣ ΓIANNHΣ

ΔEΛTIO TYΠOY

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες καταγγελιών για παράνομες προσλήψεις σε διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου ή του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στις καταγγελίες για την ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ. Εάν ευσταθούν οι καταγγελίες ότι μεταξύ των προσληφθέντων υπάρχουν παιδιά βουλευτών της ΝΔ , στελεχών της πολιτικής διοίκησης του υπουργείου και της εταιρίας, υπάρχει μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα.

Την ώρα που η ανεργία βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, τέτοια συμβάντα, δηλαδή βουλευτές να διορίζουν τα παιδιά τους με αδιαφανείς διαδικασίες, προκαλούν την Eλληνική κοινωνία, εξοργίζουν όλον τον Ελληνικό λαό και ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους της ΝΔ, που ανιδιοτελώς στηρίζουν την παράταξη. Τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές μηδένισαν το κυβερνητικό έργο της ΝΔ και την οδήγησαν στην μεγαλύτερη και πιο οδυνηρή της ήττα.

Εάν δεν ευσταθούν αυτές οι καταγγελίες, οι βουλευτές της ΝΔ αλλά και τα πρώην κυβερνητικά στελέχη, πρέπει να τις διαψεύσουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, αλλιώς δεν θα πρέπει να έχουν θέση στην ΝΔ.

H αυτοκάθαρση στην ΝΔ είναι μονόδρομος, τότε και μόνο τότε θα μπορέσουμε να πλησιάσουμε τους Έλληνες πολίτες και να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Mε εκτίμηση.