Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Γιατί Ψήφισα Θετικά στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης. Ψήφος για ριζικές ανατροπές στο χώρο της υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης.


Γιάννης Καράμπελας
Λιβαδειά 09.07.2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Γιατί Ψήφισα Θετικά.
Ψήφος για ριζικές ανατροπές στο χώρο της υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης.

Η θετική μου ψήφος στην πρώτη κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣαποτελεί στοιχειώδες πατριωτικό καθήκον για έναν βουλευτή που εξελέγη για πρώτη φορά στις πρόσφατες εκλογές και θέλει να δει την χώρα του να  εγκαταλείπει το γρηγορότερο τις ζοφερές ημέρες τις κρίσης και να ακολουθεί δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας.
Πιστεύω ακράδαντα ότι το κοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης θα είναι αυτό που θα κρίνει την αξιοπιστία της έναντι του λαού.
Η κυβέρνηση Σαμαρά δεσμεύτηκε να υλοποιήσει καινοτόμες δράσεις στον τομέα της Υγείας και της Ασφάλισης.
Προσωπικά δεσμεύομαι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις να δοθεί μόνιμη και σταθερή λύση στο υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα που απασχολεί τον άνθρωπο από τη γέννηση έως το θάνατό του: την αποτελεσματική διαχείριση της υγείας του.
Αναφέρω ενδεικτικά την πρόταση περί ένταξης του ασφαλιστικού πυλώνα της οικονομίας στο τραπεζικό σύστημα της χώρας, προκειμένου να εξαφανιστούν δια παντός η κακοδιαχείριση, η σπατάλη και η διαφθορά από τον χώρο της Υγείας και των Ασφαλιστικών Ταμείων.